HKSDK N81 Arbejdstræsko

hksdk.jpg
Specialpris 495,00 kr
Pris: 737,50 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
HKSDK N81 Arbejdstræsko N81 er HKSDK’s populære flex-træsko uden sikkerhed, og en hvid udgave af N80. Den er, ligesom alle træsko i vores sortiment, udstyret med den meget bløde ENERGYsål, der er i stand til at absorbere op til halvdelen af den negative energi, ved gang på hårdt underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Effekten bliver en meget blød og behagelig arbejdstræsko med en forebyggende virkning mod ledskader og symptomer på træthed. HKSDK model N81 er vores populære hvide flex-træsko uden sikkerhed. Den ultra bløde indbyggede ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi med op til 50%, når man går på hårde underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Effekten er en meget blød og behagelig følelse plus en forebyggende virkning mod ledskader og tidlige symptomer på træthed.
Produktbeskrivelse

Detaljer

HKSDK N81 Arbejdstræsko

N81 er HKSDK’s populære flex-træsko uden sikkerhed, og en hvid udgave af N80. Den er, ligesom alle træsko i vores sortiment, udstyret med den meget bløde ENERGYsål, der er i stand til at absorbere op til halvdelen af den negative energi, ved gang på hårdt underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Effekten bliver en meget blød og behagelig arbejdstræsko med en forebyggende virkning mod ledskader og symptomer på træthed.

HKSDK model N81 er vores populære hvide flex-træsko uden sikkerhed. Den ultra bløde indbyggede ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi med op til 50%, når man går på hårde underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Effekten er en meget blød og behagelig følelse plus en forebyggende virkning mod ledskader og tidlige symptomer på træthed.
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke HKSDK
Type Træsko
Godkendelse OB
Egenskaber ORO
Ydersål PU
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt