Varenummer: ELT-729161

ELTEN 729161 MADDOX BLACK-GREY LOW BOA® SIKKERHEDSSKO m/WIRELUK

elten.jpg
Pris: 1.973,75 kr
Specialpris 1.395,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Let og sporty sikkerhedssko af slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber/tekstil og med BOA® Fit System. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale. ESD-godkendt og læderfri S3 - EN ISO 20345 Godkendt Læs mere om ESD her CE Norm EN ISO 20345:2011 Serie Wellmaxx Ydersål Skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/TPU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi Overlæder Slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber/tekstil Inderfór Inderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale Indlægssål Indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale Særlige egenskaber BOA® Fit System Læderfri Brancher Let industri Byggeri og håndværk Transport og lager Køn Unisex Vægt 0,535 kgVægten er for ½ par i størrelse 42. Størrelser 35-48Størrelsesguide
Produktbeskrivelse

Detaljer

keci6dvtxvshxnmaviLet og sporty sikkerhedssko af slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber/tekstil og med BOA® Fit System.

Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi.

Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale.

ESD-godkendt og læderfri

S3 - EN ISO 20345 Godkendt

Læs mere om ESD her

kyjv2h8lwmhatp5qzep

CE Norm EN ISO 20345:2011
Serie Wellmaxx
Ydersål Skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/TPU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi
Overlæder Slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber/tekstil
Inderfór Inderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale
Indlægssål Indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale
Særlige egenskaber
  • BOA® Fit System
  • Læderfri
Brancher
  • Let industri
  • Byggeri og håndværk
  • Transport og lager
Køn Unisex
Vægt 0,535 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser 35-48
pencil-rulerStørrelsesguide
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Elten
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber SRC - ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Stål
Vægt 535 gram
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt