Cofra 4001 Recycle Sikkerhedssko med Boa

cofra.png
Pris: 1.748,75 kr
Specialpris 1.399,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Cofra 4001 BÆREDYGTIGE SIKKERHEDSSKO med Boa SÆT DIT MILJØRIGTIGE FODAFTRYK I BÆREDYGTIGE SIKKERHEDSSKO Cofra 4001. En sikkerhedssko, der er fremstillet med – og pakket i – bæredygtige materialer.  OVERDEL Skoens overdel er fremstillet i det stærke, åndbare og miljøvenlige TEXPET-tekstil, der består af 100 % genanvendt PET-plast. PET-plast (polyethylene) består udelukkende af genanvendte plastikflasker. Flaskerne renses og kradses op til mindre stykker, som omsmeltes til granulater. Granulatet smeltes og omdannes til tråde, som bruges til TEXPET-tekstil. TEXPET-tekstil er certificeret efter Global Recycling Standard (GRS), som både stiller krav til selve materialet og måden hvorpå materialet genanvendes.   SÅL Både indlægssålen og hælindsatsen i ydersålen er udført i miljøvenligt POLY-GREEN. POLY-GREEN er granulat fremstillet med genanvendt PU, som har ekstra støttende og stødabsorberende egenskaber. Det genanvendte PU kommer fra Cofras egen produktion, hvorved affald/spild og unødvendig belastning af naturen minimeres.   Skoens emballage er også bæredygtig, da det er fremstillet i 100% genbrugspapir og genbrugspap.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

Cofra 4001 BÆREDYGTIGE SIKKERHEDSSKO med Boa

SÆT DIT MILJØRIGTIGE FODAFTRYK I BÆREDYGTIGE SIKKERHEDSSKO

Cofra 4001. En sikkerhedssko, der er fremstillet med – og pakket i – bæredygtige materialer. 

OVERDEL

Skoens overdel er fremstillet i det stærke, åndbare og miljøvenlige TEXPET-tekstil, der består af 100 % genanvendt PET-plast.

PET-plast (polyethylene) består udelukkende af genanvendte plastikflasker. Flaskerne renses og kradses op til mindre stykker, som omsmeltes til granulater. Granulatet smeltes og omdannes til tråde, som bruges til TEXPET-tekstil.

TEXPET-tekstil er certificeret efter Global Recycling Standard (GRS), som både stiller krav til selve materialet og måden hvorpå materialet genanvendes.

 

SÅL

Både indlægssålen og hælindsatsen i ydersålen er udført i miljøvenligt POLY-GREEN. POLY-GREEN er granulat fremstillet med genanvendt PU, som har ekstra støttende og stødabsorberende egenskaber.

Det genanvendte PU kommer fra Cofras egen produktion, hvorved affald/spild og unødvendig belastning af naturen minimeres.

 

Skoens emballage er også bæredygtig, da det er fremstillet i 100% genbrugspapir og genbrugspap.

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Cofra
Teaserline Bæredygtig sikkerhedsko med Boa® Fit System. Et ”grønt” valg.
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Vægt 590 gram
Bedømmelser

Bedømmelser

Martin 13. maj 2019
Et grønt valg støtter jeg gerne
Lidt dyre, men til gengæld miljøvenlige.
De sidder rigtig godt på foden, giver en god støtte hele vejen rundt.
Der er masser af stødabsorbering i sålerne og de er meget nemme at komme i og
ud af igen på grund af boa hjulet.
Sammenlign
Sammenlign dette produkt