Varenummer: CAR-105607-B25

CARHARTT Relaxed Midweight Mutmeg Womans Utility vest

carhartt.png
Pris: 1.186,25 kr
Specialpris 949,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Denne Carhartt vest er udviklet med Rain Defender teknologi, som giver en slidstærk vandafvisende overflade. Ikke nok med det, er der også indbygget Wind Fighter teknologi som gør vesten vindafvisende. Vesten er indvendigt foret med letvægts sherpa, som holder dig varm og komfortabel. Du finder en brystlomme med lynlåslukning samt to frontlommer med lynlåslukning. Denne vest er forlænget en smule ved lænden, så den forhindrer vinden i at trænge igennem. En sidste funktion som er værd at nævne er, at vesten er vendbar. Så du har mulighed for at vende vesten og få et helt andet look. Materiale: Shell 1: 100% Nylon, Shell 2: 100% PolyesterTeknologi: Rain Defender Wind FighterFit: Relaxed FitVaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Carhartt vest er udviklet med Rain Defender teknologi, som giver en slidstærk vandafvisende overflade.

Ikke nok med det, er der også indbygget Wind Fighter teknologi som gør vesten vindafvisende. Vesten er indvendigt foret med letvægts sherpa, som holder dig varm og komfortabel.

Du finder en brystlomme med lynlåslukning samt to frontlommer med lynlåslukning. Denne vest er forlænget en smule ved lænden, så den forhindrer vinden i at trænge igennem.

En sidste funktion som er værd at nævne er, at vesten er vendbar. Så du har mulighed for at vende vesten og få et helt andet look.

Materiale: Shell 1: 100% Nylon, Shell 2: 100% Polyester
Teknologi: Rain Defender Wind Fighter
Fit: Relaxed Fit
Vaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt