Varenummer: CAR-A0005768-301

CARHARTT Nylon Webbing ladder Army green belt

carhartt.png
Pris: 373,75 kr
Specialpris 349,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Carhartt webbing nylon bælte Webbing nylon bælte fra Carhartt med et spænde der kan justeres til den helt rigtige pasform. Webbing bæltet er perfekt godt til krævende arbejde, da det er solidt og med forstærkning ved spændepunktet, skal du ikke bekymre dig om at tabe buskerne. Bæltet kommer i et lækkert design, på fronten af bæltet finder du blandt andet Carhartts logo tætvævet. Et webbing bælter holder dine bukser på plads Vi har stor respekt for de hårdtarbejdende mænd og kvinder, som hver dag går på arbejder og knokler. Derfor forstår vi også, at der er behov for noget pålideligt arbejdstøj i en slidstærk kvalitet.  Holdbart arbejdstøj behøver ikke kun at være arbejdsbukser eller sikkerhedssko. Vi mener, at bælter i lige så høj grad er en vigtig del af din garderobe, især hvis du har et hårdt fysisk arbejde.  Forestil dig hvis du konstant skal afbrydes i dit arbejde for at gå og hive bukserne op. Pænt træls ik?  Vores Carhartt bælter arbejder lige så hårdt som du gør. Størrelse M = passes af buksestørrelserne 34 – 36Størrelse L = passes af buksestørrelserne 38 – 40Størrelse XL = passes af buksestørrelserne 42 – 44 Du kan både kombinere webbing nylon bæltet fra Carhartt med et par arbejdsbukser eller med et par jeans fra hverdagsgarderoben. Materiale: 100% nylon
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt webbing nylon bælte

Webbing nylon bælte fra Carhartt med et spænde der kan justeres til den helt rigtige pasform. Webbing bæltet er perfekt godt til krævende arbejde, da det er solidt og med forstærkning ved spændepunktet, skal du ikke bekymre dig om at tabe buskerne.

Bæltet kommer i et lækkert design, på fronten af bæltet finder du blandt andet Carhartts logo tætvævet.

Et webbing bælter holder dine bukser på plads

Vi har stor respekt for de hårdtarbejdende mænd og kvinder, som hver dag går på arbejder og knokler. Derfor forstår vi også, at der er behov for noget pålideligt arbejdstøj i en slidstærk kvalitet.  Holdbart arbejdstøj behøver ikke kun at være arbejdsbukser eller sikkerhedssko. Vi mener, at bælter i lige så høj grad er en vigtig del af din garderobe, især hvis du har et hårdt fysisk arbejde.  Forestil dig hvis du konstant skal afbrydes i dit arbejde for at gå og hive bukserne op. Pænt træls ik?  Vores Carhartt bælter arbejder lige så hårdt som du gør.

Størrelse M = passes af buksestørrelserne 34 – 36
Størrelse L = passes af buksestørrelserne 38 – 40
Størrelse XL = passes af buksestørrelserne 42 – 44

Du kan både kombinere webbing nylon bæltet fra Carhartt med et par arbejdsbukser eller med et par jeans fra hverdagsgarderoben.

Materiale: 100% nylon

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Tilbehør
Pasform Regular Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt