Varenummer: CAR-102286-001

CARHARTT Gilliam Vest Sort

carhartt.png
Pris: 873,75 kr
Specialpris 699,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Denne Gilliam Vest fra Carhartt, er en ideel vest, som du kan benytte året rundt. Med flere teknologier bag sig, gør den sig oplagt til det danske vejr. Gilliam vesten er både vind- og vandafvisende. Rain Defender ® teknologi giver vesten en vandafvisende overflade og Wind Fighter ® teknologi giver en vindafvisende membran. Derudover er denne Carhartt Gilliam vest fremstillet i 100% Cordura yderskal, hvilket bidrager til en slidstærk overflade, som sikrer vesten en længere levetid. En perfekt Carhartt vest, som kan bruges året rundt – brug den udover en skjorte eller hættetrøje, så er du sikker på at holde dig varm og beskyttet. Materiale: 100% Cordura NylonTeknologi: Rain Defender – Wind Fighter –Fit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse LVaskeanvisninger: – 40°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Gilliam Vest fra Carhartt, er en ideel vest, som du kan benytte året rundt.

Med flere teknologier bag sig, gør den sig oplagt til det danske vejr. Gilliam vesten er både vind- og vandafvisende. Rain Defender ® teknologi giver vesten en vandafvisende overflade og Wind Fighter ® teknologi giver en vindafvisende membran.

Derudover er denne Carhartt Gilliam vest fremstillet i 100% Cordura yderskal, hvilket bidrager til en slidstærk overflade, som sikrer vesten en længere levetid.

En perfekt Carhartt vest, som kan bruges året rundt – brug den udover en skjorte eller hættetrøje, så er du sikker på at holde dig varm og beskyttet.

Materiale: 100% Cordura Nylon
Teknologi: Rain Defender – Wind Fighter –
Fit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse L
Vaskeanvisninger: – 40°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 100% nylon Cordura® shell
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt