Varenummer: CAR-103828-BLK

CARHARTT Duck Detroit Black Mans jacket

carhartt.png
Pris: 1.498,75 kr
Specialpris 1.199,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt duck detroit jakke i 100% bomuld Carhartt duck detroit-jakke i 100% bomuld kommer i en behagelig pasform og med en god bevægelsesfrihed. Med tredobbelt syet hoved-søm er der sørget for, den er robust og holdbar. Indvendigt i jakken finder du en foring, der er blød, varm og isolerende. Den har justerbare manchetter, som kan hjælpe til at skærme mod vind og vejr. Plads til opbevaring Duck detroit jakken i 100% bomuld kommer med flere lommer. To front og to indvendige lommer gør den perfekt til opbevaring af grej. Venstre brystlomme kommer med lynlåslukning. Brug Carhartts duck detroit jakke ovenpå en Carhartt sweatshirt eller hættetrøje for ekstra beskyttelse mod udendørsarbejde i de kolde måneder.   Materiale: 100% bomuld, indvendig foring: 61% polyester/39% acrylicFit: Afslappet pasformVaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt duck detroit jakke i 100% bomuld

Carhartt duck detroit-jakke i 100% bomuld kommer i en behagelig pasform og med en god bevægelsesfrihed. Med tredobbelt syet hoved-søm er der sørget for, den er robust og holdbar. Indvendigt i jakken finder du en foring, der er blød, varm og isolerende. Den har justerbare manchetter, som kan hjælpe til at skærme mod vind og vejr.

Plads til opbevaring

Duck detroit jakken i 100% bomuld kommer med flere lommer. To front og to indvendige lommer gør den perfekt til opbevaring af grej. Venstre brystlomme kommer med lynlåslukning.

Brug Carhartts duck detroit jakke ovenpå en Carhartt sweatshirt eller hættetrøje for ekstra beskyttelse mod udendørsarbejde i de kolde måneder.

 

Materiale: 100% bomuld, indvendig foring: 61% polyester/39% acrylic
Fit: Afslappet pasform
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 100% Bomuld
Type Arbejdstøj
Godkendelse CE
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt