Varenummer: CAR-106208-N04

CARHARTT Detroit Relaxed Fit Black Womans jacket

carhartt.png
Pris: 998,75 kr
Specialpris 799,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Den populære Carhartt detroit jakke er endelig kommet til kvinder. Detroit jakken har tjent sit omdømme for robusthed takket være de hårde arbejde fra lageransatte, landarbejdere og ranchere over hele USA. Carhartt Detroit jakke til kvinder, konstrueret af holdbar Micro Sand Stretch Canvas, er den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Udviklet med Rugged Flex™ teknologi sikrer denne jakke, at du har den bevægelsesfrihed, du har brug for, uden at gå på kompromis med kvalitet. Fremstillet med en løs pasform som giver optimal komfort. Længden på jakken falder lige under taljen, hvilket gør den til et ideelt valg til dig der skal bære et værktøjsbælte. Fremstillet af 98% bomuld og 2% elastan, tilbyder denne jakke en strækbar og slidstærk overflade. Indvendigt er jakken foret med stretch-twill foring med et flot tæppe-stribet tryk, der tilføjer stil og komfort. Med flere lommer inklusive en brystlomme med lynlåslukning, to forlommer med lynlås, og to indvendige lommer, tilbyder denne jakke masser af praktisk opbevaringsplads. Materiale: 98% Bomuld / 2% Elastan Teknologi: Rugged Flex Fit: Relaxed fit Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – Tåler ikke rens – 30°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Den populære Carhartt detroit jakke er endelig kommet til kvinder.

Detroit jakken har tjent sit omdømme for robusthed takket være de hårde arbejde fra lageransatte, landarbejdere og ranchere over hele USA.

Carhartt Detroit jakke til kvinder, konstrueret af holdbar Micro Sand Stretch Canvas, er den perfekte blanding af stil og funktionalitet.

Udviklet med Rugged Flex™ teknologi sikrer denne jakke, at du har den bevægelsesfrihed, du har brug for, uden at gå på kompromis med kvalitet. Fremstillet med en løs pasform som giver optimal komfort.

Længden på jakken falder lige under taljen, hvilket gør den til et ideelt valg til dig der skal bære et værktøjsbælte.

Fremstillet af 98% bomuld og 2% elastan, tilbyder denne jakke en strækbar og slidstærk overflade.

Indvendigt er jakken foret med stretch-twill foring med et flot tæppe-stribet tryk, der tilføjer stil og komfort. Med flere lommer inklusive en brystlomme med lynlåslukning, to forlommer med lynlås, og to indvendige lommer, tilbyder denne jakke masser af praktisk opbevaringsplads.

Materiale: 98% Bomuld / 2% Elastan

Teknologi: Rugged Flex

Fit: Relaxed fit

Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – Tåler ikke rens – 30°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 98% Bomuld / 2% Elastan
Type Arbejdstøj
Godkendelse CE
Pasform Stor i Størrelsen
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt