BRYNJE PROMOBOX

brynje.jpg
Price From:
Pris: 2.915,00 kr
Specialpris 1.699,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
            PAKKEN INDEHOLDER: BRYNJE 644 ATHLETIC 1.1 Sporty og ekstrem åndbar sikkerhedssko med masser af farver og smarte detajler. Nemt og hurtigt elastiksnøresystem. Slidstærk, fleksibel og skridhæmmende ydersål af sprøjtestøbt EVA/gummi. Med ekstra stabiliserende gelenk og stigegreb af formstøbt TPU med modhager for et ekstra fast greb. Blødt og ekstra åndbart inderfór samt Brynjes Sorbotan indlægssål, der er ekstrem blød og stødabsorberende. Med specialudviklet composit tåværn, der giver ekstra god plads til tæerne. Leveres med et par ekstra almindelige, sorte snørebånd.   BRYNJE MATRIX Smart og let sikkerhedsstøvlet med flotte detaljer og en vandtæt og åndbar membran. Slidstærk, fleksibel og skridhæmmende ydersål af sprøjtestøbt EVA/gummi. Med stigegreb af formstøbt TPU med modhager for et ekstra fast greb. Støvletten er udstyret med et blødt og ekstra åndbart inderfór samt Brynjes Sorbotan indlægssål, der er ekstremt blød og stødabsorberende. Med ekstra polstret ankelbeskyttelse, der afdæmper stød og slag imod anklen, samt ProNose, fiber sømværn og et specialudviklet composite tåværn, der giver ekstra god plads til tæerne. Refleksdetaljer for og bag   SJ SOCK ARBEJDSSTRØMPE Sort, gul og grå arbejdsstrømpe, med forstærkninger ved både hælen og tæerne, så der ikke slides hul så nemt.Strømperne er lavet af 75% Bomuld, 23% Polyester, 2% Elastan og kommer pakket i bunder á 3 par.           
Produktbeskrivelse

Detaljer

         

 

PAKKEN INDEHOLDER:

BRYNJE 644 ATHLETIC 1.1

Sporty og ekstrem åndbar sikkerhedssko med masser af farver og smarte detajler. Nemt og hurtigt elastiksnøresystem. Slidstærk, fleksibel og skridhæmmende ydersål af sprøjtestøbt EVA/gummi. Med ekstra stabiliserende gelenk og stigegreb af formstøbt TPU med modhager for et ekstra fast greb. Blødt og ekstra åndbart inderfór samt Brynjes Sorbotan indlægssål, der er ekstrem blød og stødabsorberende. Med specialudviklet composit tåværn, der giver ekstra god plads til tæerne. Leveres med et par ekstra almindelige, sorte snørebånd.

 

BRYNJE MATRIX

Smart og let sikkerhedsstøvlet med flotte detaljer og en vandtæt og åndbar membran. Slidstærk, fleksibel og skridhæmmende ydersål af sprøjtestøbt EVA/gummi. Med stigegreb af formstøbt TPU med modhager for et ekstra fast greb. Støvletten er udstyret med et blødt og ekstra åndbart inderfór samt Brynjes Sorbotan indlægssål, der er ekstremt blød og stødabsorberende. Med ekstra polstret ankelbeskyttelse, der afdæmper stød og slag imod anklen, samt ProNose, fiber sømværn og et specialudviklet composite tåværn, der giver ekstra god plads til tæerne. Refleksdetaljer for og bag

 

SJ SOCK ARBEJDSSTRØMPE

Sort, gul og grå arbejdsstrømpe, med forstærkninger ved både hælen og tæerne, så der ikke slides hul så nemt.
Strømperne er lavet af 75% Bomuld, 23% Polyester, 2% Elastan og kommer pakket i bunder á 3 par. 

 

 

 

 

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Brynje
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber WR
Pasform Alm. vidde
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt