Varenummer: BRY-306307

BRYNJE 306307 PROMOPACK

brynje.jpg
Pris: 3.847,50 kr
Specialpris 1.995,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
KAMPAGNEPAKKE Indeholder både sko, støvle og arbejdsstrømper til en vandvittig pris..... læs mere herunder BRYNJE 306 GREEN WAY Fleksibel, let og slidstærk sikkerhedssko. Af vandafvisende og åndbart microfiber med kun få syninger, samt det smarte originale BOA® Fit System. Nem at rengøre. Med ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/gummi, der giver et godt og solidt fodfæste. Den bløde, åndbare og stødabsorberende indlægssål bidrager til en rigtig god komfort og mindsker samtidig belastningen på led, fødder, ben og ryg. Det åndbare inderfór har ekstra forstærkning i hælen. Med ProNose af TPU. ESD-godkendt og PVC-fri.   BRYNJE 307 GREEN WAY BOOT Fleksibel, let og slidstærk sikkerhedsstøvlet. Af vandafvisende og åndbart microfiber med kun få syninger, samt originale BOA® Fit System. Nem at rengøre. Med ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/gummi, der giver et godt og solidt fodfæste. Den bløde, åndbare og stødabsorberende indlægssål bidrager til en rigtig god komfort og mindsker samtidig belastningen på led, fødder, ben og ryg. Det åndbare inderfór har ekstra forstærkning i hælen. Med ProNose af TPU. ESD-godkendt og PVC-fri   SJ BAMBUS-ARBEJDSSTRØMPE (2-PACK) Med 77% bambus er denne strømpe det behageligste valg til arbejde og fritid Fødderne føles ikke kolde og ikke varme, sveder ikke og ubehagelige lugtgener formindskes Bambusfibre er desuden gode til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed bedre fjerne fugt og varme fra fødderne.
Produktbeskrivelse

Detaljer

KAMPAGNEPAKKE

Indeholder både sko, støvle og arbejdsstrømper til en vandvittig pris..... læs mere herunder

BRYNJE 306 GREEN WAY

Fleksibel, let og slidstærk sikkerhedssko. Af vandafvisende og åndbart microfiber med kun få syninger, samt det smarte originale BOA® Fit System.

Nem at rengøre. Med ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/gummi, der giver et godt og solidt fodfæste.

Den bløde, åndbare og stødabsorberende indlægssål bidrager til en rigtig god komfort og mindsker samtidig belastningen på led, fødder, ben og ryg.

Det åndbare inderfór har ekstra forstærkning i hælen. Med ProNose af TPU. ESD-godkendt og PVC-fri.

 

BRYNJE 307 GREEN WAY BOOT

Fleksibel, let og slidstærk sikkerhedsstøvlet. Af vandafvisende og åndbart microfiber med kun få syninger, samt originale BOA® Fit System.

Nem at rengøre. Med ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/gummi, der giver et godt og solidt fodfæste.

Den bløde, åndbare og stødabsorberende indlægssål bidrager til en rigtig god komfort og mindsker samtidig belastningen på led, fødder, ben og ryg.

Det åndbare inderfór har ekstra forstærkning i hælen. Med ProNose af TPU. ESD-godkendt og PVC-fri

 

SJ BAMBUS-ARBEJDSSTRØMPE (2-PACK)

Med 77% bambus er denne strømpe det behageligste valg til arbejde og fritid

Fødderne føles ikke kolde og ikke varme, sveder ikke og ubehagelige lugtgener formindskes

Bambusfibre er desuden gode til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed bedre fjerne fugt og varme fra fødderne.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Brynje
Materiale Slidstærkt, vandafvisende og åndbart microfiber
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3 EN ISO 20345
Egenskaber SRC - ESD
Ydersål PU/Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt