Varenummer: 41500-0000

Azzezo Sko & Fod Måler

andre.jpg
Pris: 186,25 kr
Specialpris 149,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Azzezo Sko & Fod Måler Smidig sko- og fodmål til indvendig måling af sko. 2GO Shoe & Foot Measurer gør det nemt at finde sko, som passer perfekt. Den måler både foden og indersiden af skoen og garanterer derfor, at skoen passer perfekt. Du aflæser måleenheden i millimeter. Vejledning: 1. Begynd med at måle foden (fig. 1) og aflæs målingen. Målepinden tilfører ca. 15 mm bevægelsesområde. Se i tabellen for at finde frem til den rigtige skostørrelse. 2. Mål den valgte sko (fig. 2). Hold øje med om målepinden følger sålen og når helt frem til tåspidsen. Hvis fod- og skomåleren stemmer overens, så vil skoen passe og have ca. 15 mm bevægelsesområde (fig. 3). Tips - Nogle personer kan have forskel på deres fødder, så mål begge fødder hvis du er i tvivl og brug det største mål
Produktbeskrivelse

Detaljer

Azzezo Sko & Fod Måler

Smidig sko- og fodmål til indvendig måling af sko.

2GO Shoe & Foot Measurer gør det nemt at finde sko, som passer perfekt. Den måler både foden og indersiden af skoen og garanterer derfor, at skoen passer perfekt. Du aflæser måleenheden i millimeter.

Vejledning: 1. Begynd med at måle foden (fig. 1) og aflæs målingen. Målepinden tilfører ca. 15 mm bevægelsesområde. Se i tabellen for at finde frem til den rigtige skostørrelse. 2. Mål den valgte sko (fig. 2). Hold øje med om målepinden følger sålen og når helt frem til tåspidsen. Hvis fod- og skomåleren stemmer overens, så vil skoen passe og have ca. 15 mm bevægelsesområde (fig. 3).

Tips - Nogle personer kan have forskel på deres fødder, så mål begge fødder hvis du er i tvivl og brug det største mål

fodmåler

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Andre
Type Tilbehør
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt