Airtox TX33 Trans Am Sikkerhedssko

airtox.jpg

Inkl. moms: 2.312,50 kr

Inkl. moms: 1.495,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
AIRTOX high-tech sikkerhedssko TX33   TX33 er udstyret med en række super features såsom verdens letteste sømværn: WHITELAYER® – stærk som stål og blød som en klud.    TX33 overdel består af et nyt og avanceret microfiber materiale. Materialet byder på letvægt, åndbarhed og vandafvisende egenskaber. Pasformen i TX33 er fantastisk god, det er nemlig lykkedes ingeniørerne fra AIRTOX at skabe en pasform som er både bred og atletisk. Skoene sidder som en sok om foden.    TX33 sikkerhedssko kombinerer WHITELAYER® med AIRTOX AIR-system 3.0, som gør modellen fleksibel og blød i en grad, der ellers kendetegner nogle få gode sneakers. Oile, syre og benzinbestandig ydersål - Varmebestandig up to 150° for ydersål - FreshTech footbed - ESD S3 SRC EN ISO 20345   OBS "prisen gælder kun en begrænset periode"
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX high-tech sikkerhedssko TX33

 

TX33 er udstyret med en række super features såsom verdens letteste sømværn: WHITELAYER® – stærk som stål og blød som en klud. 

 

TX33 overdel består af et nyt og avanceret microfiber materiale. Materialet byder på letvægt, åndbarhed og vandafvisende egenskaber. Pasformen i TX33 er fantastisk god, det er nemlig lykkedes ingeniørerne fra AIRTOX at skabe en pasform som er både bred og atletisk. Skoene sidder som en sok om foden. 

 

TX33 sikkerhedssko kombinerer WHITELAYER® med AIRTOX AIR-system 3.0, som gør modellen fleksibel og blød i en grad, der ellers kendetegner nogle få gode sneakers.

Oile, syre og benzinbestandig ydersål - Varmebestandig up to 150° for ydersål - FreshTech footbedESD S3 SRC EN ISO 20345

 

OBS "prisen gælder kun en begrænset periode"

Teknisk Info

Teknisk info

Short Description

AIRTOX high-tech sikkerhedssko TX33

Mærke Airtox
Teaserline Verdens letteste sømværn: WHITELAYER®
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn NEO-Steel
Vægt 595 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt