AIRTOX SX4 Stingray Sikkerhedssko

airtox.jpg
Pris: 1.812,50 kr
Specialpris 899,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
AIRTOX SX4 Stingray Sikkerhedssko  SX4 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko. Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look.Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm.Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad. En vinder i komfort og design - Powerbreeze® AirFlow tekstil- AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system- Tech-Fiber sømværn- Lav profil NEO-steel tå-kappe- Bred skandinavisk pasform- Olie, Syre og Varmebestandig (150°C) ydersål ** Med kosmetiske småfejl
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX SX4 Stingray Sikkerhedssko 

SX4 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko.
Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look.
Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm.
Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad.
En vinder i komfort og design


- Powerbreeze® AirFlow tekstil
- AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system
- Tech-Fiber sømværn
- Lav profil NEO-steel tå-kappe
- Bred skandinavisk pasform
- Olie, Syre og Varmebestandig (150°C) ydersål
 

** Med kosmetiske småfejl
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Teaserline Sikkerhedssko med ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn NEO-Steel
Vægt 580 gram (str. 43)
Holiday label Black Friday
Bedømmelser

Bedømmelser

Mahdi 4. maj 2019
Fejl??
Der står der er fejl i skone men de er helt fine. Rigtig gode.
Sammenlign
Sammenlign dette produkt