AIRTOX SR7 Stingray Sikkerhedssko

airtox.jpg

Inkl. moms: 1.975,00 kr

Inkl. moms: 1.350,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
AIRTOX SR7 Stingray Sikkerhedssko SR7 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko. Airtox har her forvandlet en kondisko til en sikkerhedssko. Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look.Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm.Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad. En vinder i komfort og design Åndbar CORDURA-tekstil AIR-SYSTEM SuperFlex Mellemsål Superlite NEO-SteelTM Tåkappe Tech-FiberTM Sømværn TPU Clear High Performance Ydersål
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX SR7 Stingray Sikkerhedssko

SR7 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko. Airtox har her forvandlet en kondisko til en sikkerhedssko.
Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look.
Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm.
Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad.
En vinder i komfort og design


  • Åndbar CORDURA-tekstil
  • AIR-SYSTEM SuperFlex Mellemsål
  • Superlite NEO-SteelTM Tåkappe
  • Tech-FiberTM Sømværn
  • TPU Clear High Performance Ydersål
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Teaserline SR7 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko.
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn NEO-Steel
Vægt 570 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Lukas K 7. maj 2019
Lækker sko
Let og luftig sko med dejlige bløde såler
Sammenlign
Sammenlign dette produkt