Varenummer: AIRTOX-MR4

AIRTOX MR4 Sikkerhedssko

airtox.jpg
Pris: 2.225,00 kr
Specialpris 1.550,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Den MR4 stil fra Airtox er en Super Charged allround let og højt åndbar sikkerhedssko.   Denne stil er en af ​​de første Airtox sikkerhedssko til at tilbyde den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Dette materiale blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der var særlig lette og fleksible.   WHITELAYER® er ekstremt fleksibel og samtidig stærkere end stål. Den integrerede WHITELAYER® neglebeskyttelse i McLaren rækkevidde vejer kun 32 gram og er således 55% lettere end andre tekstilspikermateriale. Som en ekstra bonus er materialet yderst fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.   Den MR4 tilbyder et usædvanligt højt komfortniveau og er meget skridsikkert og varmebestandigt op til 300 ° C. Den øverste drives af PowerBreeze® airflow system, som hjælper med at give effektiv åndbarhed og øget luftcirkulation inden i skoen. Stilen er meget åndbar og anbefales kun til brug i områder, der ikke kræver vandbestandighed.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Den MR4 stil fra Airtox er en Super Charged allround let og højt åndbar sikkerhedssko.

 

Denne stil er en af ​​de første Airtox sikkerhedssko til at tilbyde den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Dette materiale blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der var særlig lette og fleksible.

 

WHITELAYER® er ekstremt fleksibel og samtidig stærkere end stål. Den integrerede WHITELAYER® neglebeskyttelse i McLaren rækkevidde vejer kun 32 gram og er således 55% lettere end andre tekstilspikermateriale. Som en ekstra bonus er materialet yderst fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.

 

Den MR4 tilbyder et usædvanligt højt komfortniveau og er meget skridsikkert og varmebestandigt op til 300 ° C. Den øverste drives af PowerBreeze® airflow system, som hjælper med at give effektiv åndbarhed og øget luftcirkulation inden i skoen. Stilen er meget åndbar og anbefales kun til brug i områder, der ikke kræver vandbestandighed.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål Gummi
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt