Varenummer: airtox-mr3

AIRTOX MR3 Mc Laren Sikkerhedssko

airtox.jpg
Pris: 2.225,00 kr
Specialpris 1.550,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
AIRTOX MR3 Mc Laren Sikkerhedssko MR3 er en åndbar all-round letvægts sikkerhedssko/ trainer. Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model.MR3 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær. Skaftet er fremstillet med Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at gi denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultratyndt NRT gummi slidlag. Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og mange andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad. En sikkerhedssko forklædt som sportssko   POWERBREEZE® Aluminium Tåkappe WHITELAYER® Sømværn Cool&Me® Fugttransport EVA Superlight Mellemsål 300o Heat Resistant NRT-Ydersål
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX MR3 Mc Laren Sikkerhedssko

MR3 er en åndbar all-round letvægts sikkerhedssko/ trainer.
Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model.
MR3 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær. Skaftet er fremstillet med Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at gi denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultratyndt NRT gummi slidlag.

Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og mange andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad.
En sikkerhedssko forklædt som sportssko

 

  • POWERBREEZE®
  • Aluminium Tåkappe
  • WHITELAYER® Sømværn
  • Cool&Me® Fugttransport
  • EVA Superlight Mellemsål
  • 300o Heat Resistant NRT-Ydersål
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD HRO
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Alu
Vægt 630 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Henriette 6. maj 2019
Så lækre
Det er uden nogen tvivl de bedste arbejdssko jeg har haft. De er både lette, bløde og behagelige. Her får man virkelig kvalitet for pengene.
René B. 29. apr. 2019
Gode sko
Gode og holdbare sko. Men jeg kunne bedre lide airtox sr5. De var blødere og have på end dem her er.
Sammenlign
Sammenlign dette produkt