PUMA 64273 Rio

puma.jpg
Specialpris 595,00 kr
Pris: 1.498,75 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
  METRO PROTECT . STIL MØDER SIKKERHED- skal en sikkerhedssko ligne en sikkerhedssko? Nej! METRO PROTECT serien står for en stilfuld og samtidig en endnu mere sikker serie af sikkerhedsfodtøj med en klar inspiration fra sportsskoene, som passer perfekt ind i nutidens moderne arbejdsmiljøer. STYLE: METRO PROTECT kollektionen er en sammensmeltning af sikkerhed og livsstil. Smarte kontrastfarver via direkte indsprøjtede PUMA® formstriber og carbon looket i sålen definerer disse topmoderne modeller.EVERCUSHION® PRO: Sålen er med sin bølgestruktur på undersiden, med til at give optimal stødabsorbering og gøre plads til fodens naturlige bevægelser. Det slidstærke ydermateriale og den perforrerede sål sikrer god åndbarhed.OVERDEL: Der anvendes innovative tekniske materialer til at give bedste ydeevne og komfort.METRO SOLE: Den super lav-profil sål og den generelle lette konstruktion sikrer stor fleksibilitet. Den tofarvede TPU sål har en EVA dæmpningspude i hæl. Pronose som forlænger skoenes levetid.EVA CUSHIONING PAD: EVA dæmpning integreret i hælen sikrer optimal stødabsorbering.
Produktbeskrivelse

Detaljer

 

METRO PROTECT . STIL MØDER SIKKERHED
- skal en sikkerhedssko ligne en sikkerhedssko? Nej! METRO PROTECT serien står for en stilfuld og samtidig en endnu mere sikker serie af sikkerhedsfodtøj med en klar inspiration fra sportsskoene, som passer perfekt ind i nutidens moderne arbejdsmiljøer.


STYLE: METRO PROTECT kollektionen er en sammensmeltning af sikkerhed og livsstil. Smarte kontrastfarver via direkte indsprøjtede PUMA® formstriber og carbon looket i sålen definerer disse topmoderne modeller.
EVERCUSHION® PRO: Sålen er med sin bølgestruktur på undersiden, med til at give optimal stødabsorbering og gøre plads til fodens naturlige bevægelser. Det slidstærke ydermateriale og den perforrerede sål sikrer god åndbarhed.
OVERDEL: Der anvendes innovative tekniske materialer til at give bedste ydeevne og komfort.
METRO SOLE: Den super lav-profil sål og den generelle lette konstruktion sikrer stor fleksibilitet. Den tofarvede TPU sål har en EVA dæmpningspude i hæl. Pronose som forlænger skoenes levetid.
EVA CUSHIONING PAD: EVA dæmpning integreret i hælen sikrer optimal stødabsorbering.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Ydersål TPU
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt