Varenummer: PUM-64258

PUMA 64258 FUSE MOTION BLACK LOW SIKKERHEDSSKO

puma.jpg
Pris: 1.436,25 kr
Specialpris 995,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  PUMA MOTION BLACK Sikkerhedssko Takket være FUSE-TEC® kan vi undgå at bruge tykke og ubehagelige syninger i skoene flexzoner. Det handler ikke kun om mere komfort, det giver også større håldbarhed. Vi bruger innvative tekniske materialer for at kombinere og optimere overbevisende komfort med dén største ydeevne og holdbarhed. Den anatomisk udformede letvægtssål med vaffel-struktur vil holde dine fødder kølige og tørre ved at transportere fugten væk. De åbne celler sørger også for hurtig tørring af skoene efter brug.Gel puden IQ.CELL  som er direkte inlejret i hæl-området, virker ligesom en trampolin - absorberer stødenergi og returnerer det. Milliarder af små bobler er sprøjtet ind i den ultra lette mellemsål for at optimere støddæmpningen og forbedre muligheden for at bevæge fødderne.TPU gelenk i skoens midte giver en bedre støtte og stabilitet og reducerer vridskader. Den 300 grader varmebestandige HRO gummisål er inspireret af den nyeste teknologi. Sålens profil sikrer en perfekt fleksibilitet og en sikker kontakt til underlaget
Produktbeskrivelse

Detaljer

PUMA_SAFETY_logo_3

 

PUMA MOTION BLACK Sikkerhedssko

Takket være FUSE-TEC® kan vi undgå at bruge tykke og ubehagelige syninger i skoene flexzoner. Det handler ikke kun om mere komfort, det giver også større håldbarhed.
Vi bruger innvative tekniske materialer for at kombinere og optimere overbevisende komfort med dén største ydeevne og holdbarhed.

Den anatomisk udformede letvægtssål med vaffel-struktur vil holde dine fødder kølige og tørre ved at transportere fugten væk. De åbne celler sørger også for hurtig tørring af skoene efter brug.
Gel puden IQ.CELL  som er direkte inlejret i hæl-området, virker ligesom en trampolin - absorberer stødenergi og returnerer det.
Milliarder af små bobler er sprøjtet ind i den ultra lette mellemsål for at optimere støddæmpningen og forbedre muligheden for at bevæge fødderne.
TPU gelenk i skoens midte giver en bedre støtte og stabilitet og reducerer vridskader.

Den 300 grader varmebestandige HRO gummisål er inspireret af den nyeste teknologi. Sålens profil sikrer en perfekt fleksibilitet og en sikker kontakt til underlaget
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber HRO
Ydersål Gummi
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt