JALAS 3030 Zenit Sikkerhedssko

jalas.jpg
Pris: 1.811,25 kr
Specialpris 699,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
JALAS 3030 Zenit Sikkerhedssko I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Skoene snøres hurtigt og let i ét træk. Endvidere er de polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform.Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESD godkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.Åndbart og svedtransporterende.
Produktbeskrivelse

Detaljer

JALAS 3030 Zenit Sikkerhedssko

I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Skoene snøres hurtigt og let i ét træk. Endvidere er de polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform.
Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.

Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESD godkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.
Åndbart og svedtransporterende.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S2
Egenskaber ESD
Ydersål PU/RPU
Pasform Bred
Tåværn Alu
Holiday label Outlet
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt