Varenummer: 2GO-41520-0000

2GO SKO & FODMÅLER

woly-2go.jpg
Pris: 199,00 kr
Specialpris 169,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
2 Go Sko & Fod Måler Smidig sko- og fodmål til indvendig måling af sko, samt føderne 2GO Shoe & Foot Measurer gør det nemt at finde sko, som passer perfekt. Den måler både foden og indersiden af skoen og garanterer derfor, at skoen passer perfekt. Du aflæser måleenheden i millimeter. Vejledning: 1. Begynd med at måle foden (fig. 1) og aflæs målingen. Målepinden tilfører ca. 15 mm bevægelsesområde. Se i tabellen for at finde frem til den rigtige skostørrelse. 2. Mål den valgte sko (fig. 2). Hold øje med om målepinden følger sålen og når helt frem til tåspidsen. Hvis fod- og skomåleren stemmer overens, så vil skoen passe og have ca. 15 mm bevægelsesområde (fig. 3). Tips - Nogle personer kan have forskel på deres fødder, så mål begge fødder hvis du er i tvivl og brug det største mål Shoe & Foot Measurer
Produktbeskrivelse

Detaljer

2 Go Sko & Fod Måler

Smidig sko- og fodmål til indvendig måling af sko, samt føderne

2GO Shoe & Foot Measurer gør det nemt at finde sko, som passer perfekt. Den måler både foden og indersiden af skoen og garanterer derfor, at skoen passer perfekt. Du aflæser måleenheden i millimeter.

Vejledning: 1. Begynd med at måle foden (fig. 1) og aflæs målingen. Målepinden tilfører ca. 15 mm bevægelsesområde. Se i tabellen for at finde frem til den rigtige skostørrelse. 2. Mål den valgte sko (fig. 2). Hold øje med om målepinden følger sålen og når helt frem til tåspidsen. Hvis fod- og skomåleren stemmer overens, så vil skoen passe og have ca. 15 mm bevægelsesområde (fig. 3).

Tips - Nogle personer kan have forskel på deres fødder, så mål begge fødder hvis du er i tvivl og brug det største mål

fodmåler

Shoe & Foot Measurer

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Woly/2GO
Type Tilbehør
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt