SIKA 172111S Optimax

sika.jpg

Inkl. moms: 961,25 kr

Inkl. moms: 769,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
  SIKA 172111 OPTIMAX | Jobsko med sikkerhed Let, komfortabel og skridhæmmende hyttesko fra OptimaX-serien, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn. Overlæder Åndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder Ydersål Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader. Indlægssål Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30oC. Inderfór Svedtransporterende, åndbår og slidstærk.Branche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri
Produktbeskrivelse

Detaljer

logo-sika_5

 

SIKA 172111 OPTIMAX | Jobsko med sikkerhed

Let, komfortabel og skridhæmmende hyttesko fra OptimaX-serien, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn.


Overlæder Åndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder

Ydersål Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.

Indlægssål Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30oC.

Inderfór Svedtransporterende, åndbår og slidstærk.


Branche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S2 SRA
Ydersål PU
Tåværn Stål
Vægt 475 gram
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt